Om oss

Om oss på Stockholm HLR & Hälsa

Vi på Stockholm HLR & Hälsa brinner för att ge människor rätt förutsättningar att agera vid hjärtstopp, luftvägstopp eller annat sjukdomsfall. Efter en HLR-utbildning eller första hjälpen-utbildning är vårt mål att våra kursdeltagare ska känna sig trygga med att utföra HLR eller ge första hjälpen i det verkliga livet.

Att ha kunskapen i HLR för att kunna agera och hjälpa en person att överleva är lika viktigt som att kunna simma.

Sofia Hammarberg, VD & grundare


HLR & första hjälpen är livsviktigt

Stockholm HLR & Hälsa grundades av Sofia Hammarberg, efter att ha arbetat inom sjukvården i närmare 20 år. Sofia insåg att en förhöjd kunskap inom hjärt- och lungräddning samt första hjälpen i många fall hade kunnat reducera sjukdomsförlopp eller till och med rädda liv. Därför startade Sofia Stockholm HLR & Hälsa.

Övning ger färdighet

Vi anser att övning ger färdighet! Därför får de praktiska momenten stort utrymme i våra utbildningar. Många grupper som gör sin utbildning hos oss ser det som ett roligt teambuilding-moment, samtidigt som de skaffar sig livsviktig kunskap.

Förebyggande arbetsmiljöarbete

Förutom att ge våra deltagare rätt kunskaper och trygghet i HLR och första hjälpen arbetar vi även med preventiva åtgärder i syfte att förebygga skador på arbetsplatser.

Tveka inte att höra av er om ni vill veta mer om våra utbildningar eller boka en utbildning!